Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργοστολίου, παρέχει καθημερινά σε όλους τους μαθητές ένα πρόγευμα, το οποίο παρασκευάζεται απο τους ίδιους στο μάθημα των Τουριστικών Επαγγελμάτων. Την 3η ώρα, 11:00 π.μ, μαζεύονται όλοι οι μαθητές στο χωρο της κουζίνας όπου 2 διαφορετικοι κάθε φορά μαθητές σερβίρουν το φαγητό στους υπόλοιπους συμμαθητές τους.
Αφου τελειώσουν το γεύμα τους, ακολουθεί ομάδα καθαριότητας αποτελούμενη κάθε φορά απο δυο παιδιά, όπου μαζεύουν τα πιάτα, τα βάζουν στο πλυντήριο πιάτων, καθαρίζουν τις τραπεζαρίες , σκουπίζουν και σφουγγαρίζουν το χωρο της κουζινας.
Ενδεικτικό Πρόγραμμα σίτισης μαθητών Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργοστολίου
ΩΡΑ | ΔΕΥΤΕΡΑ | ΤΡΙΤΗ | ΤΕΤΑΡΤΗ | ΠΕΜΠΤΗ | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ |
11:00 | Παγωτό και Cake | Μακαρόνια με Κιμά | Σπανακόπιτα | Κεφτεδάκια με πουρέ | Brownie με παγωτό |
11:00 | Τυροπιτάκια | Κοτοπιτάκια | Φαλάφελ φακής | Γαύρος τηγανητός | Ρυζόγαλο |
11:00 | Μροκολο-πιτάκια | Καρμπονάρα | Φακές | Μυλοκόπια με πατάτες στο φούρνο | Πίτσα |
11:00 | Γαλακτομπούρεκο | Κοτόσουπα βελουτέ | Σπανακόπιτα | Παστίτσιο | Κρουασάν σοκολάτας |
11:00 | Κριτσίνια Τυριού | Μακαρόνια με σάλτσα καλαμαριού | Τρουφάκια | Πένες με κοτόπουλο | Κουλουράκια λαδιού |
11:00 | Κουνουπίδι ογκρατέν | Κολοκυθόπιτα | Μπουγάτσα | Σουτζουκάκια με ρύζι-αρακά | Κέικ σοκολάτας |